تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

اسلامی: آژانس اتمی نباید بخشی از جریان فشار علیه ایران شود

اسلامی: آژانس اتمی نباید بخشی از جریان فشار علیه ایران شود رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: انتظار ما این بوده و هست و خواهد بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدیرکل محترم آن بخشی از جریان فشار سیاسی و روانی علیه کشورمان نباشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در مورد آخرین وضعیت ارتباط این سازمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: تنشی بین ما و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وجود ندارد. انتظار ما این بوده و هست و خواهد بود که آژانس و مدیرکل محترم آن بخشی از جریان فشار سیاسی و روانی علیه کشورمان نباشند.

 

وی افزود: جریان فشار سیاسی علیه کشور ما سال‌هاست که با اهداف مشخص به کشور ما ظلم می‌کند و فشار حداکثری را اعمال کرده که تحریم‌ها یک عامل از آن جریان فشار بوده است. انتظار قانونی ما این است که سازمان انرژی اتمی بخشی از این جریان نباشد و آن را بارها هم اعلام کرده‌ایم.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: اخیراً یکی از بازرسان آژانس گزارشی داده بود که ما بلافاصله آن را با اعزام نماینده ارشد پادمان و همان بازرس به صورت مجدد بررسی کردیم. به لحاظ حقوقی و فنی مغایرتی بین سند طراحی ارسال شده و آنچه که در اجرا صورت گرفته وجود ندارد و ما هیچ کاری را بدون اطلاع آزانس انجام نداده‌ایم.

 

اسلامی جمعه شب هفته گذشته در برنامه تلویزیونی صف اول گفته بود: موارد بیرون از پادمان که سیاسی و دیکته شده از حنجره آژانس و شخص مدیرکل بیرون می‌آیند، مورد اعتراض ما بوده و اتفاقا دیروز نامه‌ای به آژانس دادیم که یک بازرس که خودش با نماینده ارشد پادمان فرستاده شده و از تأسیسات ما بازدید کرده، اشتباه کرده و گزارش نادرستی داده است ولی باز مدیرکل آژانس این مساله را رسانه‌ای کرد.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی افزوده بود: این رفتار غیرحرفه‌ای است و پذیرفته نیست و امیدواریم این رویه توسط مدیرکل آژانس تداوم نیابد زیرا این کار برای اعتبار وی و آژانس پذیرفته نیست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار